Autoexperten

  • 430 verkstäder, 57 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige, vi är för närvarande cirka 430 bilverkstäder som är anslutna till konceptet Autoexperten och vi blir bara fler och fler.
Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag.

Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker, oavsett vilken verkstad du väljer.

Autoexperten Bilverkstad
När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.
Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar.
Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. De flesta bilverkstäder har även lånebilar som löser dina transportbehov under tiden din bil tas om hand om hos.
Många väljer en Autoexpertenverkstad för att de tycker att vi är prisvärda, kunniga och har ett geografiskt bra läge.

Vi finns tillgängliga helt enkelt - och det är något vi är stolta över.
Här hittar du din närmsta Autoexperten-verkstad (Du skickas vidare till Autoexperten).

Rätt kompetens hos Autoexpertens bilverkstäder
För att vara en ansluten Autoexpertenverkstad måste man ha rätt kompetens på bilverkstaden.
För att säkerställa kompetensen genomför alla anslutna bilverkstäder tester och därefter ges varje enskild mekaniker den utbildning de behöver så att du som kund alltid kan känna dig trygg med att mekanikern hanterar din bil på bästa möjliga sätt.

För reservdelssök
Skriv in ditt registreringsnummer nedan, välj butik i listan och klicka på förstoringsglaset så skickas du vidare till Autoexperten.

Copyright © 2023 Latis AB. All rights reserved.