Beta e90A Svetshjälm

Art.nr
9873023
Ean
6419240012287

Svetshjälmen Beta e90A med automatiskt nedbländande svetsglas SA 60B erbjuder tillförlitligt skydd för ögon, ansikte och hals vid svetsning och tillverkning.

2 950,00 kr

Beställ online:

Webblager:
Leveranstid:
2-5 dagar

Hämta i butik (lagerstatus):

Kontakta Kundtjänst eller Våra butiker för personlig service

Beta e90A Svetshjälm

 

Svetshjälmen Beta e90A med automatiskt nedbländande svetsglas SA 60B erbjuder tillförlitligt skydd för ögon,
ansikte och hals vid svetsning och tillverkning. Modellen är utrustad med en lätt men robust skalkonstruktion.
Svetshjälmen Beta e90A har även ett bekvämt huvudband, uppfällbart svetsglas med tittläge (Gap View) och hållare för förstoringsglas.

BÄTTRE SIKT, BÄTTRE SKYDD

De nya förbättrade svetshjälmarna i Betas e-serie är gjorda för yrkessvetsare och godkända enligt EN 175 B för svets-, skär- och sliparbeten. Svetshjälmarna i Betas e-serie består av tre modeller utrustade med passiva eller automatiskt nedbländande svetsglas. Alla modeller i Betas e-serie är lätta och ger ett ypperligt skydd för ögon och ansikte. Skalkonstruktionen är lätt och robust med ett bekvämt huvudband, uppfällbart svetsglas med tittläge (Gap View) och hållare för förstoringsglas.

Beta e90X är den förnämsta modellen i Betas svetshjälmsserie. Den är försedd med ett automatiskt nedbländande svetsglas XA 47 inklusive svetsoptiken LiFE+ Color som förbättrar noggrannheten i arbetet, minskar trötthet i ögonen och skyddar din syn. Den uppfällbara svetsglaskassetthållaren har tre lägen, helt stängd, helt öppen, eller det bekväma tittläget (Gap View) som ger ett begränsat fritt synfält över arbetsområdet vilket är idealiskt vid häftsvetsarbeten.

I Betas svetshjälmsserie e90 ingår modeller försedda med automatiskt nedbländande svetsglas eller passiva svetsglas. Dessa svetshjälmar är mycket lätta, prisvärda och ger tillförlitligt skydd för yrkessvetsare och metallarbetare.

FÖRDELAR

  • Lämplig för MIG/MAG, TIG, MMA, plasma, skärning och slipning
  • Automatiskt nedbländande svetsglas XA 47 med val av täthetsgraderna 5, 9-13 och 14-15 för svetsning med högre ström (Beta e90X)
  • Automatiskt nedbländande svetsglas SA 60B med LiFE+ Color ADF har ett synfält på 60 cm² och möjlighet att välja täthetsgrad 9-13 (Beta e90A)
  • Den djupt skurna skalkonstruktionen ökar skyddet för ansiktets sidor.
  • Den uppfällbara svetsglaskassetten inkluderar ett stöttåligt inspektionsglas
  • Starkt, super-justerbart och bekvämt huvudband
  • Bekvämt tittläge (Gap View) i det uppfällbara svetsglaset
  • Slagseghetstestad och godkänd enligt EN175 B
  • Förstoringsglas som tillval
  • Den lätta konstruktionen säkerställer utmärkt svetskomfort.
EXTRA SKYDD OCH KOMFORT

EXTRA SKYDD OCH KOMFORT

Svetshjälmarna i Betas e-serie erbjuder hög skyddsnivå bl.a. tack vare den djupt skurna skalkonstruktionen som säkerställer extra skydd för ansiktet och halsen.

BÄTTRE SKYDD FÖR ÖGONEN

BÄTTRE SKYDD FÖR ÖGONEN

Svetshjälmarna i Betas e-serie erbjuder utmärkt optisk kvalitet, skyddar dina ögon och säkerställer ypperligt synfält över arbetsområdet samt förbättrar noggrannheten i arbetet och minskar trötthet i ögonen.

Lämplig för flera användningsområden

LÄMPLIG FÖR FLERA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Premiumskydd för svetsning, slipning och inspektionsprocesser

Skriv en recension
Du recenserar:Beta e90A Svetshjälm
Ditt betyg
Copyright © 2018 Latis AB. All rights reserved.