Yuasa

Bilbatteri Professional 075 - 60Ah

Art.nr
360-075
Ean
7391544441705
Yuasas Professional serie erbjuder bilister en direkt motsvarighet till det ursprungliga monterade batteriet och ger den sinnesfrid som kommer med Yuasas rykte om tillförlitlighet.
930,00 kr

Beställ online:

Webblager:

Hämta i butik (lagerstatus):

Denna produkt säljs endast i butik

Kontakta Kundtjänst eller Våra butiker för personlig service

Yuasas Professional serie erbjuder bilister en direkt motsvarighet till det ursprungliga monterade batteriet och ger den sinnesfrid som kommer med Yuasas rykte om tillförlitlighet.
Alla Professionell batterier har en längre livslängd och över 25% mer prestanda jämfört med konventionella blybatterier. Serien erbjuder kapacitet från 26 till 110Ah och täcker över 90% av personbilar och lätta lastbilar.
Fördelar:
• Upp till 25.000 motorstarter
• Lång livslängd, underhållsfritt
• Idealisk för bilar med medel till lång sträckkörning
• Kalcium Teknik
• Uppfyller OE rekommendationer (BER/1400/2002/EC)

Underhållsfritt

Alla Professionell batterierna överensstämmer med relevanta avsnitt i EN50342:2006 för underhållsfria egenskaper LWL (Low Water Loss). Detta innebär att när de används i godkända fordonstyps applikationer som fungerar under normala förhållanden, är det inte nödvändigt att tillföra vatten till batteriet.
Professionell batterier går att fylla på om vatten förlust har inträffat. Överdriven vattenförlust kan bero på många saker, bland de vanligaste är laddningsfel eller långvarig drift i varmare klimat.

Säkerhet Avluftning

Alla Professionell batterier har ett flamskydd inbyggd i locket. Detta ger fullständigt skydd mot externa gnistor.

Prestanda Optimerad Grid-teknik

Batteriplattornas nätutformning och sammansättning har utvecklats för att ge den optimala ledningsförmågan och rutnätstyrka. Genom att utnyttja denna teknik innebär det att Professionell batteriet har en överlägsen livslängd och startprestanda i jämförelse med konventionella batterier.
Mer information
TillverkareYuasa
Skriv en recension
Du recenserar:Bilbatteri Professional 075 - 60Ah
Ditt betyg
Copyright © 2018 Latis AB. All rights reserved.