Tävlingsvillkor - Tävla om en fyrhjuling från Can-Am!

Tävlingen pågår fram till den 31 Oktober 2020 eller så långt lagret räcker.

För att delta i tävlingen ska du handla valfria varor ur HiKOKI:s sortiment för minst 6250kr (5000kr exkl. moms), antingen på Laitis.se eller i någon av våra butiker (Klicka här för att komma till våra butiker).
Du ska även lämna en motivering till varför just du vill vinna och vi behöver ta del av ditt ordernummer för att bekräfta lagd order.
Motiveringen inkl. ditt ordernummer kan antingen lämnas via vårat kontaktformulär (Klicka här för att komma till vårat kontaktformulär) eller i någon av våra butiker i samband med köp.

I tävlingen finns det ett pris, vilket är 1st Viper-röd Can-Am Outlander Pro+ 450 av årsmodell 2020 (Värde ca 94000kr (ca 75000kr exkl. moms)). 
Vinsten hämtas av vinnaren i någon av våra butiker i Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Boden, Pajala, Gällivare eller Kiruna.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och priset kan inte bytas ut mot kontanter eller andra vinster.

Insänd motivering får inte strida mot svensk lag, det är därför inte tillåtet att bidra med motiveringar som exempelvis innehåller pornografiskt eller rasistiskt innehåll.
Tävlande ansvarar på samma sätt för att insänd beskrivning inte gör intrång i annans upphovsrätt, eller på annat sätt kränker annans rätt.
Laitis Handels AB bär inte något ansvar för motiveringar som strider mot dessa villkor och förbehåller sig rätten att exkludera sådan motivering från deltagande i tävlingen.
Tävlingsjuryn består av representanter från Laitis Handels AB som i sin bedömning tar hänsyn till motiveringens formulering. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren kommer att meddelas via telefon inom 2 veckor efter tävlingens slutdatum och det åligger sedan vinnarna själva att ta kontakt med Laitis Handels AB på det sätt som anges.
Vinnaren samtycker till att deras namn kan presenteras i Laitis mediekanaler.

Anställda på Laitis Handels AB eller HiKOKI Powertools AB får inte deltaga i tävlingen.

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook och/eller Instagram.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att Laitis Handels AB registrerar dina personuppgifter för att kunna kontakta dig och du godkänner även ovanstående regler/villkor.

Copyright © 2018 Latis AB. All rights reserved.