Hyra

Är extra fördelaktig för utrustning där den tekniska utvecklingen går snabbt eller för objekt som regelbundet behöver bytas eller uppgraderas.

Du som kund slipper investera stora summor i ny utrustning som redan efter ett par år är utdaterad och behöver bytas ut.

Vi erbjuder hyresavtal på till exempel 36 månader. Det gör att du som kund regelbundet kan uppgradera din utrustning med en så gott som oförändrad månadskostnad – och på så sätt ligga i framkant med den senaste tekniken samtidigt som det är enkelt att budgetera för utgifterna.

Flexibel lösning

Skulle nya behov uppkomma tidigare än planerat under hyresperioden finns möjlighet att byta ut och uppgradera utrusningen. Hyra är alltså en flexibel lösning som hjälper kunden att alltid ligga i framkant i dagens snabba teknikutveckling.

Vill kunden behålla samma utrustning längre än först planerat kan avtalet förlängas. Annars finns möjlighet att både återlämna utrustningen och köpa loss den till marknadspris vid avtalets slut  – allt utifrån överenskommelse.


Copyright © 2023 Latis AB. All rights reserved.