Mobilt luftkonditioneringssystem 9000

Art.nr
9440039
Ean
5412810305759

Nedis® mobila 3-in-1-luftkonditionering har kylkapacitet på 9000 BTU som täcker en yta på 27 m² och rum upp till 80 m³.

Specialpris 3 999,00 kr Ordinarie pris 5 138,75 kr

Beställ online:

Webblager:
Leveranstid:
1 st kvar i Luleå

Hämta i butik (lagerstatus):

Denna produkt säljs endast i butik

Kontakta Kundtjänst eller Våra butiker för personlig service

Mobilt luftkonditioneringssystem 9000

 

Nedis® mobila 3-in-1-luftkonditionering har kylkapacitet på 9000 BTU som täcker en yta på 27 m² och rum upp till 80 m³; vilket är perfekt för snabbkylning av rum i hemmet eller ett litet kontor. Luftkonditioneringen är energieffektiv, håller energiklass A, levereras med fjärrkontroll med skärm, har 3 hastighetsinställningar, viloläge, 24-timmars avstängningstimer, fläkt och avfuktningsfunktion.

Luftkonditioneringen har hjul och handtag som gör den extra flexibel eftersom den kan enkelt kan flyttas och kyla ned andra rum (så länge som de har utlopp för varmluft). Den medföljande utloppsslangen har en diameter på 150 mm för att avlägsna den varma luft som sugs in. Luftkonditioneringen levereras med en fönstertätningssats som används för att hänga utloppsslangen på utsidan och se till att all varmluft släpps ut samtidigt som den hindrar att ny varmluft kommer in.
Styr luftkonditioneringen från soffan eller stolen med den medföljande fjärrkontrollen med LCD-skärm som gör den ännu enklare att använda. Luftkonditioneringen kan också styras med de mjuka funktionsknapparna på enhetens ovansida.

Luftkonditioneringen är också nästan helt tyst, det är bara den behagliga rumstemperaturen som gör att det märks att den är påslagen. I kombination med viloläget där den höjer rumstemperaturen något på natten, 24-timmars avstängningstimern och energieffektiveten gör den här luftkonditioneringen perfekt för användning på natten och i sovrummet.

Luftkonditioneringen använder modern teknik som ser till att den avfuktad luft återanvänds för högre effektivitet och bättre kylningsprestanda. Den är också enkel att underhålla tack vare indikatorn som visar när vattentanken är full och

Den tunna konstruktionen gör att den passar i nästan alla rum och med den automatiska rotationsfunktionen kan du vara säker på at få perfekt avpassat luftflöde och luftspridning. Se alltid till att ha ett utrymme på 50 cm mellan luftkonditioneringen och väggen eller andra föremål.

 

Rexel klassificering
Förlängd ansvarstid enligt ALEM-09 A
Omfattas av REACH-förordningen Nej
Lista 94
Luftkonditionering, mobil
Antal fläktsteg 3
Timer Ja
Höjd inomhusenhet 720 mm
Bredd inomhusenhet 420 mm
Djup innerenhet 360 mm
 
Effektklass 1010 W
Drift Fjärrkontroll.
Max. luftvolym 400 m³/h
Aktiv princip Endast kylning
Avfuktningskapacitet 1.2 l/h
Energieffektivitetsklass kylning A
Anslutningsspänning (system) 230 V

 

Mer information
TillverkareNedis
Skriv en recension
Du recenserar:Mobilt luftkonditioneringssystem 9000
Ditt betyg
Copyright © 2018 Latis AB. All rights reserved.