Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Ansök om ett konto

Underlätta dina inköp, få koll på dina kostnader

Upptäck hur enkel och effektiv din inköpsprocess kan bli med vår webblösning. Handla från ett imponerande sortiment av hållbara produkter och upplev hur smarta funktioner inte bara förenklar dina inköpsprocesser utan också sparar värdefull tid och ger dig full kontroll över dina kostnader.

En framtidsinriktad IT-lösning som öppnar dörrar

Ta del av våra avancerade funktioner som inkluderar EDI-anslutningar, appar, scanning och innovativa punch-out-lösningar. Vi anpassar vår plattform till de flesta inköpssystem på marknaden för en sömlös integration och vi skräddarsyr funktioner efter dina behov.

Registrering

För att vi snabbt ska kunna administrera er ansökan ber vi dig fylla i era företagsuppgifter, handläggningstiden för att skapa ditt konto är ca: 1-4 dagar

Du får en notis när kontot är aktivt för din första beställning.

Vi gör en sedvanlig kreditprövning på alla som ansöker om att bli fakturakund.

 

Kundnummeransökan

Fakturakund:(Obligatoriskt)
E-postfaktura:
Fakturaadress :(Obligatoriskt)
Alternativ fakturaadress:
Leveransadress:(Obligatoriskt)

Namn(Obligatoriskt)
Max filstorlek: 8 MB.
Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.