Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Laitis - Drägers utvalda partner

Officiell Dräger-Distributör

Som Drägers utvalda distributör är Laitis din port till en värld av högkvalitativa produkter och tjänster. Vår expertis spänner över kritiska områden som alkomätare, gasvarning och skyddsutrustning, och vi är här för att erbjuda dig de bästa lösningarna på marknaden.

 

 

Framträdande expertis och produkter från Dräger

Varje produkt i vårt Drägersortiment är testad och godkänd för att uppfylla de högsta standarderna, vilket garanterar tillförlitlighet och precision.

Alkomätare

På Laitis hittar du ett brett utbud av alkomätare, från enkla handhållna modeller till avancerade fasta installationer för fordon som vi monterar i ditt fordon. Drägers produkter är designade för att möta dina krav, oavsett om det gäller enkel användning för privatpersoner eller komplexa lösningar för företag och myndigheter.

Gasmätare

Om det finns risk för utsläpp av giftiga eller explosiva gaser, eller plötslig risk för låga syrehalter på din arbetsplats, bör bärbara gasmätare användas. Tillsammans med Dräger erbjuder ett brett utbud av bärbara gasmätare anpassade efter dina behov. – Vi tillhandahåller rätt och säker utrustning.

Gasdetektering anpassat efter dina behov

Varje bransch och industriell applikation har sina egna krav och utmaningar mot lagar och förordningar. Ett flam- och gasdetekteringssystem som är anpassat till din anläggning kanske inte passar någon annanstans. Därför levererar vi inte standardiserade lösningar för gasdetekteringssystem, tillsammans med Dräger identifierar vi dina utmaningar och krav, och baserat på våra experters erfarenhet och kunskap, skräddarsyr vi ett pålitligt flam- och gasdetekteringssystem till er.

Sortimentet

 • Alkomätare och drogtester
 • Bärbara gasmätare
 • Stationära gasdetektorer
 • Flyktutrustning
 • Filtrerade andningsskydd
 • Helmasker
 • Skyddsdräkter
 • Brandhjälmar

 

Kalibrering och underhåll av Dräger-utrustning

Din Drägerutrustning förtjänar den bästa servicen. Vi på Laitis erbjuder professionell kalibrering, underhåll och montering av din utrustning, säkerställande av dess optimala prestanda och pålitlighet.

Dräger VOICE – Databas för farliga ämnen

Dräger VOICE är ett viktigt verktyg för säker hantering av farliga ämnen. Med några fåtal klick får du relevant information och specifika rekommendationer om säkerhetsutrustning för mer än 1500 farliga ämnen i databasen.

DEEP Concept

En komplett lösning för gasdetektering och skyddsutrustning

Vi på Laitis förstår att dina behov sträcker sig bortom enbart produkter. DEEP Concept är vår helhetslösning som erbjuder dig allt från gasmätning till personlig skyddsutrustning. Oavsett om du är en liten aktör eller ett stort företag, våra expertis är här för att erbjuda skräddarsydda lösningar, service, underhåll och utbildningar. Vi är din partner för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i din verksamhet.

 

 

DEEP

D: Detection – Upptäcka

Vi erbjuder bärbara engasmätare eller flergasmätare som är idealiska vid risk för exponering av giftiga gaser. Gasmätare övervakar luften kontinuerligt och utlöser larm om gasnivåerna överstiger gränsvärden, vilket möjliggör snabb respons vid arbetsplatsolyckor.

E: Escape – Flykt

När en gas har detekterats finns behovet för flyktrustning. Vi erbjuder ett brett utbud av flykthuvor, filtrerande flyktmasker eller flyktmasker med genererat syre. Vi hjälper dig att hitta rätt typ efter omgivande luft och hur lång flykttiden är.

E: Educate – Utbildning

Vi erbjuder Dräger Academys kurser och utbildningar, i användning och underhåll av andningsapparater, gasmätare, gaskontroll, inträde och arbete i slutna rum med mera.

P: Protect – Skydd

Vi erbjuder andningsskydd för olika ändamål, både för privat och professionellt bruk. Allt från lätta andningsmasker för hemreparationer och tunga andningsskydd för metall- och kemisk industri. Oavsett typ av produkt, erbjuder vi anpassningsbara andningsmasker med lågt andningsmotstånd och hög komfort.

Det är viktigt att noggrant bedöma riskerna och du kan lita på vi alltid väljer rätt typ av utrustning för specifika behov. Det kan ju gälla liv eller död.

 

 • Riskbedömning
 • Utbildning
 • Rätt utrustning

 

Där kvalitet möter expertis!

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.