Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Kemikaliehantering

Förbättrad kemikaliehantering – utnyttja kraften i denna smarta lösning!

Med tjänsten Kemdb i fickan kan du snabbt tillgå livsviktig information om farliga kemikalier, följa säkerhetsföreskrifter och skapa en säkrare arbetsmiljö.

 

 

Din vägledare i kemikaliehanteringen

Kemdb är inte bara en databas, det är din vägledare i kemikaliehanteringen, vilket ger dig och ditt team den information ni behöver för att arbeta säkert och effektivt.

Med Kemdb kan du som kommer i kontakt med farliga kemikalier snabbt tillgå livsviktig information om farliga kemikalier, följa säkerhetsföreskrifter och skapa en säkrare arbetsmiljö.

Ladda ned Kemdb-appen till din telefon eller besök kemdb.com för att säkerställa korrekt hantering.

Kemdb: Unika fördelar för din kemikaliehantering

Dessutom, som kund hos oss får du gratis tillgång till Kemdb, vilket innebär säkerhet och tidsbesparingar i en handvändning. Anpassa Kemdb till dina unika behov!

Kemdb erbjuder unika fördelar

  • Öppen Data: Tillgänglig information för alla utan krav på inloggningsuppgifter, vilket är särskilt viktigt vid olyckor.
  • Kostnadsfritt: Alla som köper sina kemiska produkter från oss får gratis tillgång till Kemdb, vilket gör det enkelt att skapa en säkrare arbetsplats.
  • Tidsbesparing: Vi som leverantör av kemikalier kan hjälpa dig att fokusera på din kärnverksamhet, vilket sparar tid och resurser.
  • Anpassningsbart: Genom att använda modern utvecklingsmiljö och öppen data kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

 

 

Utnyttja kraften i denna smarta lösning!

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.