Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

En bättre arbetsmiljö

Upplev skillnaden med oss

Är du redo att ta din industriarbetsplats till nästa nivå? Med våra beprövade metoder och expertis, är vi din ideala partner. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att planera och utveckla din arbetsplats, och erbjuder en kostnadsfri initialanalys för att skräddarsy lösningar som exakt matchar dina unika verksamhetsbehov.

 

 

Från grunden eller hela arbetsplatsen

Oavsett om du bygger en ny arbetsplats eller vill utveckla den du redan har, är vi din guide till exceptionella förbättringar.

Ett lyckat projekt för dig: Vår beprövade metod

Vi tar dig igenom hela processen från analys till driftsättning för att säkerställa att du får den bästa lösningen för ditt företag.

 

  • Behovsanalys – Vi identifierar prioriterade behov och eventuella problemområden.
  • Tjänster och utbildning – Vi erbjuder utbildningar inom områden som ergonomi, ljusinventering samt hantering och förvaring av farliga kemikalier. Vi utför inspektioner inom flera områden som kan vara problematiska.
  • Helhetslösningen – Vi kan skapa en 3D-visualisering av förslaget för din arbetsplats och ge dig en färdig kostnadsuppskattning för projektet.
  • Leverans – Vi levererar utrustningen och dokumenterar den.
  • Driftsättning – Vid behov hjälper vi med montering på plats och säkerställer att lösningen fungerar korrekt.
  • Uppföljning – Vi genomför regelbundna uppföljningar för att säkerställa att önskade resultat uppnås. Om det behövs kan vi utföra djupare analyser för att effektivisera andra delar av företaget.

 

 

 

Kontakta oss för att starta din resa mot en förbättrad arbetsplats!

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.