Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Personlig skyddsutrustning

Känner du dig osäker på vilken personlig skyddsutrustning som passar bäst för din arbetsmiljö?

Oroa dig inte – vi är här för att vägleda dig till det perfekta valet av PSU (Personlig Skyddsutrustning)!

 

Expertstrategi för din säkerhet

Att välja rätt PSU eller PPE (personal protective equipment) är inte bara en fråga om inköp – det handlar om att skydda ditt team på bästa sätt. Med vår expertkunskap skapar vi en skräddarsydd strategi baserad på noggranna riskbedömningar. Vi säkerställer att varje utrustningsdel uppfyller branschstandarder, vilket ger dig trygghet i att ditt team är skyddat mot potentiella risker och faror.

Skapa en säker arbetsmiljö med rätt PSU

Vi gör mer än bara säljer utrustning; vi analyserar dina unika behov. Tillsammans med dig genomför vi skyddsronder och riskanalyser på plats, skräddarsyr lösningar som passar just din arbetsplats. Vi tar hand om allt – från att identifiera rätt skyddsutrustning till att säkerställa att den följer alla lagar och föreskrifter.

Öka användaracceptansen och säkerheten

Vi vet att det bästa skyddet är det som faktiskt används. Därför arbetar vi tillsammans med dig, dina anställda och skyddsombud för att öka användaracceptansen. Genom att inkludera ditt team i processen säkerställer vi att utrustningen inte bara är säker utan också bekväm och praktisk att använda.

Utbildning och implementering för långsiktig säkerhet

Vi deltar aktivt och är engagerade i hela implementeringsprocessen. Vi genomför utprovningar och skapar rutiner för korrekt användning, samt erbjuder utbildningar som höjer säkerhetsmedvetenheten i ditt team.

 

 

Marknadens bästa PSU för varje arbetsmiljö

Välj från marknadens bästa PSU-produkter och lösningar. Med vårt sortiment och expertis kan du signifikant minska risken för arbetsrelaterade olyckor och sjukdomar. Vi lovar inte bara en säkrare arbetsmiljö; vi levererar den med högkvalitativa och testade produkter.

 

Vad vi kan göra för ditt företag

  • Utbildning & Rådgivning
  • Riskanalys & Inventering
  • Dokumentation av säkerhetsförfaranden
  • Minimerade sjukdagar och olycksfall
  • Regelbundna besiktningar och underhåll

Låt oss tillsammans göra din arbetsplats säkrare. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan bidra till att minska skador och olyckor i din verksamhet.

 

Din partner i säkerhet – Laitis

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.