Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Moderna upplägg

Investera utan att binda ditt kapital med Laitis Plus

Upptäck våra finansiellt smarta lösningar som leasing och hyra, skräddarsydda för att maximera din budget och minimera administrativt krångel.

 

Bilden visar en verkstad som har dyr utrustning som kan finansieras med hyra eller leasing

 

Med våra flexibla upplägg kan du skala upp eller ner när som helst. Investera smart, växla upp din verksamhet med Laitis Plus – din partner i kostnadseffektiv utrustningshantering.

Leasing – För utrustning med lång livslängd

Leasing är en finansieringslösning som passar bäst för utrustning med lång livslängd, där uppgraderingen sker med långa mellanrum. Du som kund kan investera i ny utrustning utan att binda upp allt kapital i dyra maskiner.

Investera i ny utrustning utan att binda kapital

  • Med leasing kan du framtidssäkra din investering och enkelt uppgradera utrustningen under avtalets löptid. Det ger dig också möjligheten att budgetera lönsamheten per objekt, och avgiften är 100% avdragsgill.
  • När avtalstiden är slut kan du köpa utrustningen till det förutbestämda restvärdet, anvisa en annan köpare eller låta avtalet löpa i förlängning.

 

 

Hyra – För utrustning med regelbundna uppdateringar

Hyra är en fördelaktig lösning för utrustning som kräver regelbundna uppdateringar på grund av den snabba tekniska utvecklingen. Med våra hyresavtal, till exempel på 36 månader, kan du som kund enkelt uppgradera utrustningen med en nästan oförändrad månadskostnad. På så sätt håller du dig ständigt uppdaterad med den senaste tekniken samtidigt som du enkelt kan budgetera för dina utgifter.

Flexibelt

  • Om du vill behålla samma utrustning längre än ursprungligen planerat ger vi dig möjligheten att förlänga avtalet. Alternativt kan du välja att återlämna utrustningen eller köpa den till marknadspris vid avtalets slut. Alla dessa alternativ är baserade på vår överenskommelse och ger dig flexibilitet i att hantera din utrustning.

Replace™ Allriskförsäkring

Om olyckan eller tjuven är framme

Upptäcker nämligen många att deras företagsförsäkring täcker väldigt liten del av skadan. Särskilt för hyrd och leasad utrustning, där kan det till och med vara så att försäkringen inte täcker något alls. Replace™ är optimerad för hyrd- eller leasad egendom med mycket fördelaktiga villkor jämfört med gängse företagsförsäkring.

Replace villkor i korthet*:

  • Allriskförsäkring inklusive ”drulle”
  • Låg självrisk – från 0kr
  • ​Hög ersättningsnivå​, inget åldersavdrag​
  • Maskinskadeskydd, det vill säga skydd vid inifrån kommande skada
  • Snabb handläggningstid

Notera! Avvikande villkor och självrisknivåer förekommer. Kontakta kundtjanst@laitis.se för att ta del av de villkor som gäller ert objekt samt för fullständiga försäkringsvillkor.

 

Kontakta oss för ett bra upplägg

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.