Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

RFID Lösningar

Vi utvecklar din logistik med våra innovativa RFID-lösningar

Upplev flexibilitet och säkerhet med vårt omfattande utbud, som sträcker sig från individuella skåplösningar till obemannade förråd och unika, skräddarsydda upplägg anpassade efter dina specifika behov. Våra system erbjuder tillgång till varor dygnet runt, året om, och säkerställer att rätt utrustning alltid finns tillgänglig.

 

Effektiv arbetsmiljö

Lösningarna garanterar att er personal ständigt har tillgång till rätt utrustning, arbetskläder och förbrukningsmaterial, dygnet runt, alla dagar om året. Våra RFID-lösningar erbjuder realtidsövervakning av lagerstatus och artiklar, samt möjlighet till spårning och identifiering.

Tack vare flexibiliteten med RFID-taggar, som kan fästas på många olika sätt och produkter, kan ni enkelt anpassa sortimentet efter era behov.

Smart och pålitligt

Dessa system erbjuder smart spårning och hantering samt säkerställer att kritiska förbrukningsartiklar och skyddsutrustning som hjälmar, handskar och skyddsglasögon alltid är tillgängliga och i gott skick. För artiklar som verktyg och maskiner, effektiviserar RFID-tekniken inventeringsprocesser, minskar svinn och optimerar återanskaffning.

Investera i en framtidssäker arbetsmiljö

Utnyttja kraften i avancerad spårning för att hålla koll på resurser, hantera förbrukning och minimera svinn. Investera i en framtidssäker arbetsmiljö – välj våra RFID-lösningar för maximal säkerhet och produktivitet på din arbetsplats!

  • Full koll på användarfrekvens och saldo i real-tid.
  • Minskat svinn
  • Spårbarhet och identifiering
  • Minskad miljöpåverkan
  • 24/7 tillgänglighet med minskad skaderisk på personal.
  • Säkerställer att personal får rätt artiklar/föremål i den skyddsklass som användaren ska ha.

Maximal säkerhet och produktivitet på din arbetsplats!

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.