Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

One Stop Shop

Vi erbjuder ett komplett sortiment för fordons- och industrisektorn. Vår bredd och kompetens är oöverträffad bland våra konkurrenter.

Laitis – Din expert på hållbara industriprodukter

Från de bästa verktygen och belysning till maskiner och skyddsutrustning, Laitis erbjuder allt du kan tänka dig för industrin. Vi är din One stop shop för alla dina industriella behov, komplett med våra experter och tjänster.

Laitis – Din partner för allt som rullar

Letar du efter det bästa inom fordonsdelar och tillbehör? Laitis är din ultimata leverantör! Med vår exceptionella bredd på över 500 varumärken och kompetens erbjuder vi ett oöverträffat sortiment av reservdelar och tillbehör, perfekt för alla dina fordonsbehov.

Aktuella erbjudanden

Här kan du ta del av våra spännande kampanjer! Vår webbshop för privatpersoner är stängd men du är givetvis välkommen att köpa produkter i våra butiker. – precis som vanligt. 

Varmt välkommen in till oss så hjälper vi dig.

Arbetskläder

Upptäck vårt kompletta sortiment av arbetskläder! Letar du efter arbetskläder som är både funktionella och stilfulla? Då har du kommit helt rätt! Vi är stolta över att erbjuda ett komplett sortiment av arbetskläder som uppfyller alla dina professionella behov.

Profilering

Vi stärker ditt varumärke med giveaways, profilkläder och presentreklam. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av profilkläder, giveaways och presentreklam som hjälper ditt företag med marknadsföringen och att bygga starka relationer med dina kunder, anställda och partners.

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag