Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Vi förenklar din vardag

Genom våra tjänster förenklar vi din vardag, vilket frigör tid så att du kan fokusera fullt ut på ditt arbete.

 

 

Kalibrering, service och underhåll

Vi kalibrerar din alkomätare eller gasvarnare från Dräger. Vi kalibrerar även ditt momentverktyg, besiktar ditt fallskydd, validerar din svets samt servar eller lagar dina verktyg oavsett varumärke

Underlätta dina inköp, få koll på dina kostnader

Upptäck hur enkel och effektiv din inköpsprocess kan bli med vår webblösning. Handla från ett imponerande sortiment av hållbara produkter och upplev hur smarta funktioner inte bara förenklar dina inköpsprocesser utan också sparar värdefull tid och ger dig full kontroll över dina kostnader.

Investera utan att binda ditt kapital med Laitis+

Vi erbjuder smidiga finansieringslösningar via förmånliga hyresavtal där du som kund enkelt kan överblicka kostnaderna med minimal administration.

Bättre ordning på kemikalier

Vi hjälper våra kunder att ha en bra arbetsmiljö. Mekaniker och andra yrkesroller är ofta tvungna att arbeta med farliga substanser, då är Kemdb tjänsten som gör det lätt att veta vad som gäller runt hanteringen.

Autokatalogen - Allt för ditt fordon

Autokatalogen erbjuder ett enormt utbud med över en miljon reservdelar, tillbehör och verktyg till din bil, lastbil, mc eller släp.

Branschanpassade yrkesutbildningar

Utbildningar är en viktig del i vårt kunderbjudande då säkerhet kommer bl.a. från rätt produkter, rätt utbildning och inställning. Våra utbildningar bidrar till en effektivare och säkrare arbetsplats.

Skyddsronder för en bättre arbetsmiljö

Vill du förbättra din industriarbetsplats kan vi med beprövade metoder hjälpa dig att med få den bästa lösningen. Vi erbjuder utformning, expertrådgivning och driftsättning av kompletta industriarbetsplatser.

Utrusta din transportbil

Vi erbjuder SmartVans koncept som är ett lättmonterat inrednings- och utrustningskoncept för transportbilar och lätta lastbilar.

Renovering av kärnborrar

Nu kan du som håltagarproffs lämna in dina kärnborrar från Dimas Diamond Tools till oss så ordnar vi omlödning av nya ”diamanttänder”.

Hitta din närmsta AX-verkstad

Här kan du enkelt hitta din närmsta Autoexperten-verkstad för snabb online-bokning.

Välj mellan tjänster som däckbyte, reparation, felsökning, service, montering av dragkrok eller be om ett kostnadsförslag.

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag