Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Effektiv logistik

Låt oss ta hand om ditt lager. Vi skräddarsyr hållbara logistiklösningar med snabba leveranser som passar dina unika behov.

Vi finns nära dig

Vi erbjuder en hållbar och effektiv logistik genom vår geografiska närvaro och lokala lager. Finns din verksamhet nära någon av våra orter? Då kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd logistik.

RFiD- framtidens logistiklösning

Lär dig om framtidens lösningar som skräddarsys enligt önskemål och krav.

Ständig tillgång -Automatservice

Automatservice är en tjänst för säker förvaring där förbrukningsartiklar, personligt skydd, verktyg med mera lagerhålls hos er. Skåpen placeras ut vid strategiskt utvalda områden på din arbetsplats och gör det möjligt för din personal att själv hämta ut produkter, 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan.

Bekymmersfri Lagerservice

Med Lagerservice tar vi totalansvar för skötseln och driften av ditt anpassade lager/förråd på industrin, byggarbetsplatsen eller på underhållsverkstaden. Tjänsten ger dig garanterad tillgång till nödvändiga förnödenheter och viktiga produkter.

Stora pengar att tjäna -Helhetslösningen

Total Service Provider har ett helhetstänk runt ditt företags försörjning av verktyg, förnödenheter och reservdelar. Här är metoden för att effektivisera och göra stora besparingar.

Supersnabba leveranser

KGK:s logistikcenter i Enköping erbjuder endagarsleveranser inom Sverige med minsta möjliga miljöpåverkan. Världsklass.

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag