Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Helheten

Förvandla dina utmaningar till möjligheter med Total Service Provider

Inköpspriser för verktyg, maskiner och förnödenheter är bara toppen av isberget när det gäller totalkostnaderna för ditt företag. Tänk om du kunde omvandla kostnader för logistik, service, produktionsstörningar, lager och administration till konkreta besparingar? Med Total Service Provider är detta inte bara möjligt – det är inom räckhåll.

 

 

Revolutionera med Lean-baserad metod

Upplev kraften i en Lean-baserad metod som förvandlar varje aspekt av din materialhantering. Total Service Provider går bortom traditionella lösningar för att effektivisera dina processer, minska dolda kostnader och maximera dina besparingsmöjligheter. Frigör dina viktigaste resurser genom att optimera inköpsprocesserna och säkra försörjningen av verktyg, förnödenheter och reservdelar.

Förvandla små förändringar till stora besparingar

Varje produktval spelar en roll i din ekonomi. Med Laitis som din partner får du tillgång till expertis och ett noggrant utvalt sortiment från marknadsledande tillverkare. Vi säkerställer att du alltid har rätt verktyg och utrustning – optimalt anpassade för dina specifika behov.

Vad kan du uppnå med Total Service Provider?

  • Minska dina totala kostnader genom optimerat materialflöde
  • Förbättra din ekonomi genom att minska antalet leverantörer och administrativa processer
  • Håll din personal kontinuerligt uppdaterad om produkter och nya lagkrav

Maximera effektiviteten, minimera produktionsstopp

Ett stopp i produktionen kan vara förödande. Med Total Service Provider hittar du den perfekta balansen mellan minimala lager- och distributionskostnader och garanterad tillgänglighet. Vi står för ständig uppdatering och utbildning för att säkerställa att ditt företag alltid ligger steget före. Regelbunden uppföljning och utvärdering av samarbetet säkerställer att dina behov alltid är i fokus.

Förenkla med en enda Leverantör

Gör livet enklare genom att ha alla dina inköp hos Laitis. Vi minimerar din administrativa börda och skapar ett smidigare och mer kostnadseffektivt varuflöde mellan dig och dina leverantörer.

Tid är pengar – agera nu

Missade du chansen att spara förra året? Låt inte samma sak hända i år. Kontakta oss på Laitis idag för att upptäcka hur Total Service Provider kan förändra ditt företags framtid.

 

En positiv förändring – för ditt företag och din bransch

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.