Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Profilera ditt företag

Vi stärker ditt varumärke med giveaways, profilkläder och presentreklam

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av profilkläder, giveaways och presentreklam som hjälper ditt företag med marknadsföringen och att bygga starka relationer med dina kunder, anställda och partners.

 

 

Vi har allt för dina behov

Oavsett om du planerar en företagsmässa, en produktlansering eller helt enkelt vill överraska dina kunder och medarbetare, så är våra profilprodukter, presentreklam och giveaways det perfekta verktyget för att förstärka din marknadsnärvaro och stärka din affärsrelationer.

Varför Profilkläder?

Profilkläder är en rörlig reklampelare. När dina anställda eller kunder bär kläderna med ditt företags logotyp, ökar du varumärkets synlighet. Det kan vara på arbetsplatsen, vid evenemang eller i det offentliga rummet. Detta skapar medvetenhet om ditt varumärke och hjälper till att etablera det i människors medvetande.

Varför giveaways?

Giveaways, eller reklamgåvor, är en beprövad metod för att attrahera uppmärksamhet och bygga relationer med din målgrupp. Genom att erbjuda något användbart och värdefullt som är märkt med ditt företags logotyp eller budskap, skapar du en positiv upplevelse för dina kunder. Detta kan leda till ökad lojalitet och en ständig påminnelse om ditt varumärke.

Varför presentreklam?

Vi erbjuder även ett brett utbud av presentreklamalternativ som är perfekta för att överraska och imponera på dina kunder eller anställda. Oavsett om det är exklusiva pennor, praktiska muggar, eller andra personliga gåvor, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta presenten för att markera särskilda tillfällen eller belöna prestationer.

 

Sortimentet

Här kan du bläddra i våra kataloger och utforska delar av vårt sortiment – kontakta oss idag för att att få prisförslag!

Profilkläder

Harvest
Harvest & frost
Printer
Craft
Clique
Cutter & Buck

Presentreklam och giveaways

Prident
Toppoint
Gåvokortet
Kepsar och mössor

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.