Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Din lokala expert för industri och fordonsbranschen

Från Kiruna till Örnsköldsvik, erbjuder Laitis butiker en komplett lösning för ditt företag inom bil och industribranschen. Vi kombinerar starka varumärken, expertis och smarta tjänster med en lokal närvaro som effektiviserar din verksamhet.

Laitis idag

Med butiker från Kiruna till Örnsköldsvik levererar vi helheten för ditt företag med starka varumärken kopplade till vår expertis, smarta tjänster och logistik.

Hitta din butik

Besök eller kontakta någon av våra butiker så hjälper vi dig.

Historia

Erik Laiti startar bolaget Laitis bil och bult för att erbjuda uppladdning av bilbatterier och försäljning av begagnade bildelar.

Värdegrunder

Laitis vision är hållbar tillväxt, där både ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter tas i beaktning.

Visselblåsarpolicy

För att förenkla för den som vill lämna information om missförhållanden som strider mot gällande lagstiftning har vi inrättat en visselblåsarlösning.

Sekretess & Cookie Policy

Denna sekretesspolicy beskriver hur denna webbplats använder och skyddar all information som du ger butiken när du använder den här webbplatsen.

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.