Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

4,4 miljoner delar

Upptäck en värld av möjligheter med 4,4 miljoner begagnade bildelar

Är du redo att utforska ett enormt utbud av högkvalitativa, återanvända bildelar? Autoexperten, i samarbete med Laitis och KG Knutsson AB, introducerar tjänsten ”Begagnade Bildelar” – en banbrytande lösning som erbjuder över 4,4 miljoner delar till ditt fordon.

 

 

 

Upplägget

I samarbete med bilskrotare utökas Autoexpertens verkstadsutbud med 4,4 miljoner delar. Detta innebär att du som kund bekvämt kan välja begagnade alternativ som är billigare, mer miljövänliga och inte alltid tillgängliga i det vanliga sortimentet. Bra för både ekonomin och miljön.

Gör ett smartare val med cirkulär ekonomi

Denna tjänst är inte bara en del av vårt engagemang för cirkulär ekonomi, utan även din chans att göra ett medvetet val. Välj återbruk framför nyproduktion och bidra till en mer hållbar framtid.

1-års garanti

Varje del i vårt begagnade sortiment är noggrant kvalitetsklassade och kommer med en 1 års garanti. Du kan handla med förtroende, veta att du får både kvalitet och värde.

Enkel Beställningsprocess

Som verkstadskund lägger du din beställning som vanligt i Autoexpertens katalog. Där har du också möjligheten att se tillgängliga produkter från sortimentet av begagnade delar. Nya och begagnade produkter kan blandas i din varukorg, och du får allt samlat på en enda faktura. Demonteraren levererar de begagnade, kvalitetssäkrade produkterna direkt till din verkstad.- smidigt och bekymmersfritt!

Bli en del av Lösningen

Ta steget idag och utforska vårt omfattande utbud av begagnade bildelar. Tillsammans kan vi göra skillnad för både din plånbok och planeten.

 

Sök begagnade delar

‹Tillbaka

autoexperten

Här hittar du begagnade reservdelar, tillbehör och verktyg till din bil, lastbil, mc eller släp.

Laitis – Din partner i hållbar fordonsvård

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag