Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

OEKO-TEX®-certifierade

Upptäck vårt egna varumärke Exelar med arbetskläder i herr- och dammodeller är inte bara snyggt – det är också Oeko-Tex®-certifierat, vilket garanterar att du bär kläder som är både miljövänliga och ansvarsfullt producerade.

 

Exelar kombinerar högkvalitativa material med modern teknik för att skapa plagg som håller i längden, samtidigt som vi värnar om vår planet.

Miljövänligt och ansvarsfullt – Vårt löfte till dig och planeten

Vi är stolta över att majoriteten av våra arbetskläder och skyddsutrustningar är Oeko-Tex®-certifierade, vilket visar vårt engagemang för miljövänliga processer såsom Dope Dyed infärgning och BCI™ bomull. När du väljer Exelar, väljer du att bidra till en hållbarare framtid.

Slitstyrka som varar

Investera i hållbarhet med Exelar. Våra produkter är designade för att ge en lång livslängd och minskar ditt behov av att ofta köpa nytt. Varje plagg är framtaget med tanke på slitstyrka, vilket ger dig både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

Mer än bara kläder – ett ansvarsfullt val

Vårt ansvar sträcker sig bortom kläderna vi tillverkar. Vi säkerställer att våra fabriker upprätthåller höga arbetsvillkor och sociala standarder, bekräftat genom SA 8000®-certifieringar och BSCI/Amfori-inspektioner. Med Exelar kan du känna dig trygg i att ditt klädval gynnar både människor och miljö.

Oeko-Tex®-Certifierad kvalitet i varje stygn

Välj Exelar och upplev skillnaden med arbetskläder som är certifierade enligt Oeko-Tex® klass II. Det innebär att varje material i plaggen har genomgått noggrann testning och certifiering.

Prisvärda lösningar för ditt arbetsliv

Med vår direktrelation till producenter kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Exelar är synonymt med kostnadseffektivitet och högsta kvalitet.

Gör en skillnad 

Välj Exelar för dina arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Låt oss tillsammans göra små förändringar som leder till en stor skillnad för hållbarhet, kvalitet och säkerhet.

 

Hållbara arbetskläder för arbetsplatsen

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.