Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Jobba på Laitis

Hej, och välkommen till oss!

Laitis är den gamla sortens järnhandlare i en modern tappning. Hos oss blir du en värdefull medarbetare och ditt engagemang är av största betydelse oavsett var i organisationen du jobbar.

 

Om oss

Från Kiruna till Örnsköldsvik, erbjuder Laitis butiker en komplett lösning för företag inom bil och industribranschen. Vi kombinerar starka varumärken, expertis och smarta tjänster med en lokal närvaro som effektiviserar och skapar en helhetslösning för våra kunder.

Kunskap, service och kvalitet

Dessa värdeord är centrala i vårt företag och genomsyrar alla våra aktiviteter och beslut och vi strävar efter att vara ledande inom vår bransch och att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vår arbetsplats

För att säkerställa att våra medarbetare trivs och har det bra genomför vi återkommande medarbetarundersökningar. Kontinuerliga avstämningar med närmsta chef hjälper till att säkerställa arbetsmiljö, kompetensutveckling och prioriteringar. Detta tillsammans med en marknadsmässig lön för att skapa en arbetsplats där man trivs och vill utvecklas.

Att göra karriär hos oss

När du kommer till Laitis är det lätt att du stannar kvar. Vi är många som bytt tjänst och idag jobbar med något annat än det vi jobbade med när vi först började. Här finns ingen utstakad karriärplan för anställda men vill du skapa förändring i ditt jobb är hela vårt företag ditt smörgåsbord. Här gör du karriär på ditt sätt. Om du vill.

 

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster just nu

Hör gärna av dig!

Vi är alltid intresserade och öppna för att anställa nya medarbetare, skicka gärna en spontan intresseanmälan med en kort presentation av dig till oss via formuläret . Vi tittar på din profil och återkopplar till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.