Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Mer är produkter

Vår expertis tar dig bortom traditionell produktförsäljning. Vi är här för att aktivt stödja och vägleda dig genom personlig rådgivning och support.

Bil

Våra experter – dina vardagshjältar!

Från den minsta bult till motordelar, bromssystem, drivlina, och smörjmedel, står vi redo att hjälpa dig – allt detta med fantastiskt snabba leveranser!

Industri

Laitis – din expert på hållbara industriprodukter!

Från de bästa verktygen och belysning till maskiner och skyddsutrustning, Laitis erbjuder allt du kan tänka dig för industrin. Vi är din One stop shop för alla dina industriella behov, komplett med våra experter och tjänster.

Ett riktigt svetshus

Vår egen specialist Stefan Lundgren är certifierad International Welding Specialist (IWS) och har över 30 års erfarenhet från svetsbranschen. Stefan hjälper dig att utföra kontroller och utvärderingar av din svetsutrustning samt ser till att installationen blir korrekt för att maximera produktiviteten.

Specialister på kap och slip

Vår egen Torbjörn Wickström har under de senaste tio åren arbetat som specialist inom området kap, slip och polering. ”Tobbe” hjälper ditt företag med att bedöma hälsoeffekter samt effektiviteten av de maskiner och verktyg som används i ert dagliga arbete med kap, slip & polering.

Nyetableringar – Få ut dina projekt i tid

Vi hjälper ditt företag vid projekteringen för en lyckad nyetablering inom industrin eller verkstadsbranschen. Med vår expertis, omfattande erfarenhet och nätverk kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och vi guidar dig genom hela processen.

Certifierad Drägerdistrubutör

Vi kan som certifierad Drägerdistributör erbjuda dig rätt kunskap och skyddsutrustning när det kommer till andningsskydd och gasdetektion. Med det berövade konceptet DEEP förebygger vi riskerna i farliga arbetsmiljöer.

Hella belysning för alla fordonstyper

Tillsammans med Hella skräddarsyr vi belysningen för i princip alla fordonstyper. Vi provmonterar på din personbil, skogsmaskin, gruvfordon, entreprenadmaskin eller jordbruksfordon. Vi ger dig rätt lösning för dina behov.

Värmelösningar för alla krav

Vi skräddarsyr lösningar med värme eller kyla för ditt fordon. Båda systemen ger en effektiv arbetsmiljö även vid extrema utetemperaturer, samtidigt som de bidrar till minskad tomgångskörning.

 

Personlig skyddsutrystning

Vi förstår vikten av att ha rätt skyddsutrustning och erbjuder därför ett brett utbud av arbetskläder, handskar, skor och personlig skyddsutrustning. Vårt breda sortiment är anpassat för att hålla dig säker och bekväm i alla typer av arbetsmiljöer.

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag