Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

En värld av ljus

Upptäck belysningsperfektion med Hella och Laitis

I samarbete med Hella tar vi din fordonsbelysning till nya höjder. Vi specialiserar oss på att skräddarsy belysning för alla typer av fordon och arbetsområden – från din personbil till tunga entreprenadmaskiner. Låt oss utrusta ditt fordon med belysning som inte bara lyser upp din väg, men också ökar din säkerhet och effektivitet.

 

 

Hella – synonymt med teknik och kvalitet

Hella är inte bara en ledare inom kvalitet och innovation, utan också en pionjär i belysningsindustrin. Med vårt samarbete erbjuder vi dig belysningslösningar som tål de tuffaste förhållandena, oavsett om du är på landsväg eller i tuff terräng.

Anpassad belysning för varje behov

Våra experter förstår unika behov av olika fordon, från tunga transportfordon till lantbruksmaskiner. Vi erbjuder personlig konsultation för att hitta den perfekta belysningslösningen som inte bara möter dina specifika behov, utan också följer industristandarder och skyddsklasser.

 

 

Expertis i utprovning och montering

Att hitta rätt ljusbild är kritiskt för effektiv och säker arbetsmiljö. Vår expertis i utprovning och montering innebär att vi noggrant testar och justerar din belysning på ditt fordon för att uppnå optimal ljusbild. Detta garanterar att du arbetar under de bästa förhållandena, oavsett tid på dygnet.

 

Varför välja Hella oss för din belysningslösning

  • Optimal Ljusbild: Vi anpassar ljuset perfekt till din arbetsmiljö.
  • Ökad Effektivitet: Korrekt belysning leder till högre produktivitet.
  • Förbättrad Säkerhet: Minska risken för olyckor med rätt belysning.

Kontakta oss för en konsultation. Låt oss tillsammans skapa en belysningslösning som tar din verksamhet till nästa nivå – med Hella’s kvalitet och vår expertis, är du alltid i gott sällskap.

 

Vi hjälper dig med rätt ljusbild

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.