Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Nytt för privatkunder

Vi välkomnar alla privatkonsumenter till våra butiker med öppna armar!

Vi vill meddela att vi nu har gått från webbhandel till butikshandel för att bättre betjäna våra privatkunder. Detta innebär att du nu kan besöka våra fysiska butiker och uppleva vårt breda utbud av produkter och tjänster på plats. Vår kunniga personal står redo att ge dig personlig service och expertråd, välkommen till någon vår butiker så hjälper vi dig. – precis som vanligt!

Aktuella kampanjer i våra butiker

Vi erbjuder fantastiska priser på högkvalitativa och användbara produkter som passar både professionella och händiga hemmafixare. Välkommen till oss – din nästa stora fynd väntar!

 

Bil & industri

Camping & friluftsliv

Aktuella kataloger & kampanjer

Bahcokampanj

Är du företagare kan du logga in i företagshoppen och enkelt handla våra produkter

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.