Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Professionell svetsning

Behöver du hjälp med dina svetsprodukter? Då tar vi på Laitis och vår svetsspecialist Stefan Lundgren dig genom en värld av avancerade lösningar. Oavsett ditt behov – industriell svetsning, konstruktion eller specialiserade tjänster – levererar Stefan kunskap och lösningar du kan lita på.

 

 

Möt vår svetsexpert

Stefan Lundgren, en certifierad International Welding Specialist, är inte bara en expert inom svetsning, han är din guide till framgång. Med sin omfattande erfarenhet är Stefan dedikerad till att erbjuda skräddarsydda lösningar, från att välja rätt utrustning, validering , besiktning till att säkerställa högsta säkerhetsstandarder. Hans mål är inte bara att uppfylla utan att överträffa dina förväntningar.

Vi är ledande inom svetsning och svetsprodukter

Laitis är ledande aktör inom svetsning och vår expert Stefan Lundgren erbjuder avancerad utrustning och den senaste teknologin för att säkerställa att dina svetsprojekt utförs med precision och kvalitet.

Oavsett om det gäller industriell svetsning, konstruktion eller andra svetsrelaterade tjänster, kan Stefan leverera kunskap och pålitliga lösningar.

Dina behov, vår prioritet

Oavsett om du behöver stöd inom svetsteknik, validering, maskinval eller besiktning av din utrustning, kan du lita på vår expertis för att hjälpa dig.

Hur vi kan hjälpa ditt företag

Låt oss ta en djupdykning i dina projekt och utmaningar för att erbjuda lösningar som är perfekt anpassade för dig. Stefan är din rådgivare för att hantera allt från maskinval till säker och effektiv utförande av ditt arbete.

  • Säkerhet
  • Minimerat efterarbete
  • Besiktningar
  • Val av utrustning
  • Validering

 

Kontakta oss för dina svetsbehov

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.