Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Smarta inköp

Förenklade inköp och tidsbesparing

Upptäck hur enkel och effektiv din inköpsprocess kan bli med vår webblösning. Handla från ett imponerande sortiment av hållbara produkter och upplev hur smarta funktioner inte bara förenklar dina inköpsprocesser utan också sparar värdefull tid och ger dig full kontroll över dina kostnader.

En framtidsinriktad IT-lösning som öppnar dörrar

Ta del av våra avancerade funktioner som inkluderar EDI-anslutningar, appar, scanning och innovativa punch-out-lösningar. Vi anpassar vår plattform till de flesta inköpssystem på marknaden för en sömlös integration och vi skräddarsyr funktioner efter dina behov.

 

 

Punch-Out: Funktionen du inte vill missa

Förenkla dina inköpsrutiner med vår populära Punch-Out-funktion. Börja i ditt eget inköpssystem och navigera direkt till vår webbshop för att handla. Gör dina val och låt systemet hantera resten. Det är smart, det är effektivt, och det förändrar hela din inköpsupplevelse.

Anpassade lösningar för varje unikt behov

Här är några andra funktioner som underlättar dina inköp:

  • Möjlighet att välja om avtalspriser eller listpriser ska visas för användare
  • Skapande av egna inköpslistor med produkter som beställs regelbundet
  • Visning av realtidslagersaldo per lager för att kontrollera tillgänglighet
  • Möjlighet att koppla en anpassad budget (belopp) till varje användare och eventuellt begränsa den till specifika sortiment
  • Hantering av attestbehörigheter per användare, inklusive rätten att skapa egna beställningar eller skicka beställningar för attest
  • Skapande av integrationer som Punch-Out med mera till ditt befintliga affärssystem
  • Kategorisering och visning av produkter baserat på exempelvis avtalsprodukter, popularitet med mera.

 

En skräddarsydd och effektiv inköpslösning!

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.