Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Oslagbar logistik

Snabba leveranser, redan dagen efter!

Välkommen till KGK:s toppmoderna logistikcenter på 33 000 kvadratmeter i Enköping, där vi stolt erbjuder blixtsnabba endagsleveranser inom Sverige för ditt fordon. Med en imponerande siffra på 300 000 utleveranser årligen och över två miljoner orderrader, kan du lita på att vi levererar effektivitet och pålitlighet varje gång.

 

 

Maximal effektivitet med full optimering

Upplev framtiden med vårt avancerade miniload-system, som hanterar 75 % av alla orderrader. Med helautomatiska kranar och bansystem, snabba plockstationer och en lagerkapacitet på 100 000 positioner, garanterar vi smidig och snabb hantering av dina produkter.

  • Leverans till dagen efter
  • Optimera ditt eget lager
  • Stora kostnadsbesparingar

 

Få allt du behöver för ditt fordon, snabbt och enkelt!

‹Tillbaka

autoexperten

Upptäck över en miljon reservdelar, tillbehör och verktyg för din bil, lastbil, motorcykel eller släpvagn. I samarbete med KGK, är vi stolta över att erbjuda enastående logistiklösningar med endagarsleveranser inom Sverige. Beställ dina produkter före 16:00 och hämta dem redan klockan 08:00 nästa morgon hos oss!

Våra lokala leveranser

Tänk större och optimera ditt lager med våra kostnadsbesparande lösningar. Våra lokala leveranser är både effektiva och hållbara, genomförda med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi är dedikerade till att upprätthålla högsta möjliga servicegrad, och vi anpassar dina leveranser in i vårt befintliga logistikschema.

 

Vi förenklar din vardag

Vi erbjuder säkra, flexibla leveranslösningar anpassade efter dina unika behov. Vare sig det handlar om lagerpåfyllning hos dig, lagerhållning hos oss, skräddarsydd utkörning eller jourtjänster vid akuta behov, är vi här för att underlätta din verksamhet.

Tillsammans med KGK är erbjuder vi en överlägsen lager- och logistikupplevelse som tar ditt företag till nya höjder!

  • Lagerpåfyllning hos dig
  • Lagerhållning hos oss
  • Utkörning efter önskemål
  • Jourtjänst vid repstopp etc

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.