Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Cirkulär ekonomi

Vårt miljöarbete med cirkulär ekonomi består av många delar som sammantaget minskar vårt miljöavtryck. Vi fokuserar på att skapa en sluten krets där material och produkter förblir i kretsloppet så länge som möjligt!

 

 

Vårt hållbarhetsarbete med cirkulär ekonomi

Genom att arbeta med cirkulär ekonomi i olika aspekter strävar vi efter att minska vårt miljöavtryck.

 

Serviceverkstad-Förlängd livslängd

Hållbarhet är inte bara en trend – det är en nödvändighet i dagens värld. I vårt arbete med miljöfrågor är det en självklarhet att erbjuda serviceverkstad för underhåll och reparation för dina maskiner och utrustning.

Begagnat

Vi erbjuder tjänster som begagnade reservdelar till fordon och regenererad AC-gas vilket bidrar till en hållbar cirkulär ekonomi, genom att tillvarata reservdelar och köldmedium från fordon som hamnat ”på skroten”.

Produktval och utbildningar

En annan viktig del i vårt kunderbjudande är vårt säkerhetsarbete. Säkerhet bygger bl.a. på hållbara produktval rätt inställning och utbildning

Logistik

En viktig aspekt av vårt hållbarhetsarbete är fokuset på hållbar logistik. Genom vår lokala närvaro till våra kunder minskar vi behovet av transporter. Vi erbjuder smarta logistiktjänster för en bra översikt på förbrukningsartiklar med minskat svinn som resultat.

Hyra och leasing

För att främja resurseffektivitet erbjuder vi också möjligheten att hyra eller leasing istället för att köpa vilket minskar behovet att producera nya produkter samtidigt som avfall minimeras.

Hållbar utveckling

Vi utvecklar ständigt vårt produkt och tjänsteerbjudande för ett hållbart sortiment genom kartläggning av producenter, villkor, arbetsförhållanden och klimatkompenserade transporter.

 

Små förändringar gör stor skillnad

Genom kontinuerlig utveckling och innovation strävar Laitis efter att erbjuda hållbara produkter och tjänster. Vi uppmuntrar våra kunder att göra små förändringar som tillsammans kan göra en stor skillnad för hållbarhet, kvalitet och säkerhet.

 

HÅLLBARHET – KVALITET – SÄKERHET

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.