Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

En hållbar framtid

Laitis engagerar sig djupt i hållbarhet, vilket är en grundläggande del av vår affärsverksamhet. Vi strävar efter att, om möjligt, erbjuda miljövänliga produkter och tjänster – för en hållbar framtid.

ISO certifieringar

Vi är stolta över våra ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 -certifieringar, som inte bara är symboler för kvalitet utan också en del av vårt åtagande.

Cirkulär ekonomi

Vårt miljöarbete med cirkulär ekonomi består av många delar som sammantaget minskar vårt miljöavtryck. Vi fokuserar på att skapa en sluten krets där material och produkter förblir i kretsloppet så länge som möjligt!

 

Service - en nödvändighet för framtiden

Hållbarhet är inte bara en trend – det är en nödvändighet i dagens värld. I vårt arbete med miljöfrågor är det en självklarhet att erbjuda service och underhåll för dina maskiner och utrustning.

Regenererad AC-gas

Bilar på marknaden med köldmedium i AC-systemen körs under en tid för att sedan skrotas. Vi hjälper till att återvinna och regenerera köldmediet som sedan användas på nytt till att fylla nya bilar.

Begagnade bildelar - billigt och miljövänligt

Är du redo att utforska ett enormt utbud av högkvalitativa, återanvända bildelar? Autoexperten, i samarbete med Laitis och KG Knutsson AB, introducerar tjänsten ”Begagnade Bildelar”

Hållbar design från Exelar

Upptäck vårt egna varumärke Exelar med arbetskläder i herr- och dammodeller är inte bara snyggt – det är också Oeko-Tex®-certifierat, vilket garanterar att du bär kläder som är både miljövänliga och ansvarsfullt producerade.

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag