Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Ständig tillgång

Maximera produktiviteten med AutomatService – Alltid rätt produkt, precis där och när du behöver den

I en värld där tid är pengar, är det avgörande att ha rätt produkt till hands vid rätt tidpunkt. Det är här AutomatService kommer in. Vår innovativa tjänst erbjuder säker och tillförlitlig förvaring av dina förbrukningsartiklar, personligt skydd och verktyg, direkt på din arbetsplats.

 

 

Dygnet runt, varje dag i veckan

Genom att placera våra skåp på strategiska platser, ger vi din personal friheten att själva hämta det de behöver, när som helst – dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi tar hand om påfyllningen, så att du aldrig står utan kritiska förnödenheter.

Omedelbara besparingar från dag ett

  • Drastiskt minskat svinn.
  • Optimerad användning av produkter för varje specifik uppgift.
  • Total kostnadskontroll.
  • Alltid tillgänglig support, service, installation och besparingsanalys.

 

Varuautomat – Effektivitet i varje tryck

Med SavePro får du en skåpautomat som är lika intuitiv och enkel att använda som en godisautomat. Välj en produkt, tryck på knappen och se varan levereras omedelbart. Dina medarbetare kan återvända till sitt arbete inom minuter, utan tidsspilleri. Automatisk orderläggning från SavePro minskar arbetsbelastningen för inköpsavdelningen och tar bort stressen från brådskande beställningar.

Skåpsmodul – Skräddarsytt förvaringsutrymme

Behöver du lagerhålla större, tyngre eller mer känsliga föremål? SaveBox är lösningen. Denna skåpsmodul är idealisk för allt från hylsnyckelsatser till arbetskläder och erbjuder flexibla förvaringslösningar med individuella fack. Med tydlig insyn genom kraftiga glasfönster, håller SaveBox dina produkter säkra och synliga.

Utlåningsmodul– Fullständig Produktspårning och Kontroll

SSaveRent Utlåningsmodul revolutionerar hanteringen av gemensamma resurser som mätinstrument, datorer och verktyg. Denna självständiga modul erbjuder både utlåning och återlämning samt fullständig produktspårning, vilket ger dig full kontroll över:

  • Vem som har lånat vilken produkt.
  • När produkter förväntas återlämnas.
  • Garantitider och underhållsscheman.
  • Uppföljning av produktanvändning.

Uppdatera din arbetsplats idag

Är du redo att maximera din produktivitet och minimera dina kostnader? Kontakta oss för att implementera AutomatService på din arbetsplats och upplev skillnaden från första stund.

 

Kontakta oss för ett bra upplägg

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.