Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Vi är ett industriproffs

Laitis – Din expert på hållbara industriprodukter

Från de bästa verktygen och belysning till maskiner och skyddsutrustning, Laitis erbjuder allt du kan tänka dig för industrin. Vi är din One stop shop för alla dina industriella behov, komplett med våra experter och tjänster.

Allt du behöver på ett ställe

Upptäck världen av kvalitet och hållbarhet med Laitis enorma sortiment på 2,5 miljoner artiklar. Varje produkt i vårt sortiment är noggrant utvald för att säkerställa att du har tillgång till det bästa marknaden erbjuder. Vi står inte bara för hög kvalitet, utan också för kunskap och service som har varit en del av vårt företag sedan sextiotalet.

Få exakt det du behöver – med besparingsmodeller

Med Laitis expertis får du inte bara produkter; du får en lösning skräddarsydd för dina specifika behov. Vår engagerade personal arbetar hand i hand med dig för att garantera att du får den optimala produkten för ditt ändamål och genom vår lokala närvaro erbjuder vi dessutom skräddarsydda logistiklösningar.

Vi säkerställer att du aldrig får slut på viktiga produkter genom kontinuerlig påfyllning och lagerhållning, antingen hos dig eller hos oss.

Med våra innovativa logistiklösningar erbjuder vi även automatiska lager med besparingsmodeller, obemannade förråd och butikslösningar.

  • Vi minskar dina totala kostnader genom optimerat materialflöde
  • Vi förbättrar din ekonomi genom att minska antalet leverantörer och administrativa processer
  • Vi håller dig och din personal kontinuerligt uppdaterad om produkter och nya lagkrav

Vår expertis vägleder dig

På Laitis är vi kända för vår flexibilitet och vårt engagemang. Våra experter tar dig bortom traditionell produktförsäljning, vi är här för att aktivt stödja och vägleda dig genom personlig rådgivning och support!

Oavsett om det gäller gasdetektion, Ex-klassad utrustning, sterila miljöer, nyetableringar, kap, slip eller svetsning kan du känna dig trygg med att vi rekommenderar de rätta produkterna och tjänsterna för dina behov.

Våra tjänster sparar din tid

Upptäck hur enkel och effektiv din inköpsprocess kan bli med vår webblösning. Uppdatera eller kalibrera din Dräger gas-/alkomätare eller låt oss inspektera din fallskyddsutrustning.

Våra tjänster täcker allt du behöver för industrin, bland annat service av dina verktyg och utrustning, utbildningar, smart logistik, finansieringslösningar och skyddsåtgärder för en bättre arbetsmiljö.

– Vårt mål är att underlätta din vardag.

One Stop Shop – Helheten

Vi ser långsiktigt på våra affärsrelationer. När du väljer Laitis får du inte bara en produkt; vi tar hand om hela affären före, under och efter. Detta inkluderar konsultation, installation, besiktningar, service och återkoppling.

För oss är det en självklarhet att erbjuda helheten med vår expertis och smarta tjänster till produkterna, allt för att underlätta din vardag.

-En nöjd kund är vår främsta prioritet.

 

Expertis, tjänster och kvalitetssäkrade produkter

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.