Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

En nödvändighet

Mer än en trend, en nödvändighet för framtiden

Hållbarhet är inte bara en trend – det är en nödvändighet i dagens värld. I vårt arbete med miljöfrågor är det en självklarhet att erbjuda service och underhåll för dina maskiner och utrustning. Vi vill förlänga livslängden på maskiner och utrustning och minska vår gemensamma påverkan av planeten.

 

 

Förlängd livslängd

Vår serviceverkstad är fullt utrustad med kunnig och erfaren personal som är redo att ge nytt liv åt dina maskiner och utrustning oavsett om det handlar om en enkel reparation eller en mer komplicerad service, kan du lita på att vi har kunskapen och resurserna för att hantera det.

Minimera avtrycket

Istället för att slänga och ersätta, kan vi reparera, underhålla och uppgradera din utrustning till full funktionalitet. Att reparera istället för att köpa en ny produkt minskar behovet att producera nytt och därmed minskas miljöavtrycket. Dessutom främjas en kultur av ansvarsfull konsumtion.

Cirkulär ekonomi

Reparation och underhåll och är en viktig del i den cirkulära ekonomin. Vi hjälper dig att hålla din utrustning och verktyg i drift längre tid och därmed minskar din miljöpåverkan. Utbildning i hur du hanterar din utrustning kan också ge betydande fördelar för livslängden.

Vi servar och reparerar bl.a.

  • Elhandverktyg
  • Svetsar
  • Hydraulik
  • Kompressorer

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.