Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Perfekt temperatur

Letar du efter den perfekta lösningen för att hålla ditt fordon bekvämt och effektivt under alla väderförhållanden? Hos Laitis har vi expertisen och teknologin för att skräddarsy värme- och kylsystem som passar just dina behov – oavsett om du kör personbil, lastbil, buss eller entreprenadmaskin.

 

 

Webasto – Din partner för värme och komfort

Som ledande aktör på världsmarknaden erbjuder Webasto avancerade och tillförlitliga lösningar. Vi erbjuder luft- och vattenburna värmesystem som är designade för att möta en mängd olika behov och värmekapaciteter. Låt oss hjälpa dig att välja det system som passar bäst för ditt unika ändamål.

Skapa perfekt värme med luftvärmesystem

Upplev komforten av en varm och välkomnande förarhytt från dagens start. Med snabb uppvärmning och enkel användning är luftvärmesystemet en idealisk lösning för att hålla förarhytten varm under raster och över natten. Välj Webasto för en varm, effektiv och vinterklar upplevelse i ditt fordon.

Fördelar med luftvärmesystem:

  • Låg inköps- och installationskostnader
  • Inga ingrepp i fordonets originalsystem
  • Kort uppvärmningstid
  • Separat inställning av luftfördelningen
  • Lägen för luftcirkulation eller friskluft

Maximera effektiviteten med vattenvärmesystem

Skydda din motor och spara bränsle med Webasto’s innovativa vattenvärmaresystem. Integrerade med motorns kylsystem, garanterar de att motorn startar smidigt även i de kallaste temperaturerna, samtidigt som förarhytten hålls behagligt varm. Vattenvärmesystem är din lösning för att minska tomgångskörning och förlänga motorns livslängd.

Fördelar med vattenvärmesystem:

  • Förvärmd motor och/eller uppvärmd hytt
  • Längre motorlivslängd tack vare färre kallstarter
  • Fortsatt användning av befintliga fordonskomponenter
  • Utnyttjar motorvärmen utan avgasutsläpp vid korta uppehåll

 

Förbättrad klimatkontroll med kyla och luftkonditionering

 

 

Högpresterande kyl- och luftkonditioneringssystem

Håll dig fokuserad och alert på vägen med våra högpresterande kyl- och luftkonditioneringssystem. Perfekt för långdistansförare, erbjuder Webasto en sval och bekväm förarmiljö som håller dig pigg under hela resan.

Kontakta oss för en skräddarsydd lösning

Är du redo för att förbättra ditt fordon med det bästa inom värme- och kylteknik? Kontakta Laitis idag för att skapa den perfekta miljön i ditt fordon. Med vårt utbud av toppmoderna lösningar och expertkunskap är du i trygga händer.

 

Laitis – Din expert på fordonsklimat

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.