Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Högsta kvalitet

Laitis – Din expert på hållbara industriprodukter

Från de bästa verktygen och belysning till maskiner och skyddsutrustning, Laitis erbjuder allt du kan tänka dig för industrin. Vi är din One stop shop för alla dina industriella behov, komplett med våra experter och tjänster.

Allt du behöver på ett ställe

Dyk in i världen av kvalitet och hållbarhet med Laitis enorma utbud på 2,5 miljoner artiklar. Varje produkt i vårt sortiment är noggrant utvald för att säkerställa att du har tillgång till de bästa lösningarna på marknaden. Vi står inte bara för kvalitet, utan också för kunskap och service.

Få exakt det du behöver, när du behöver det

Med Laitis expertis får du inte bara produkter; du får en lösning skräddarsydd för dina specifika behov. Vår engagerade personal arbetar hand i hand med dig för att garantera att du får den optimala produkten för ditt ändamål.

Flexibla problemlösare

Står du inför utmaningen att hitta en ovanlig produkt? På Laitis är vi kända för vår flexibilitet och vårt engagemang. Vi är experter på att hitta lösningar som passar just dina behov, oavsett hur unika de är.

Utforska vårt breda sortiment

Upptäck över 2,5 miljoner artiklar i vårt sortiment, från mindre komponenter till stora maskiner. Vår webbshop är fylld med produkter från de bästa varumärkena, redo att uppfylla dina krav.

Över 2,5 miljoner artiklar

Med vårt täta samarbete av noga utvalda varumärken säkerställer vi att du som kund får marknadens bästa produkter och support. Vi erbjuder över 2,5 miljoner artiklar för industrin.

 

Våra partners i kvalitet och innovation

Som delägare i BIG-gruppen erbjuder Laitis ett imponerande utbud av egna varumärken. Varje produkt representerar högsta kvalitet och innovation, designad för att möta behoven hos professionella användare.

BondTools – Sortiment av verktyg och satser som håller hög industrikvalitet.

Dimas Tools – Erbjuder ett sortiment av diamantverktyg för håltagarproffs.

Exelar – Erbjuder ett brett sortiment av personligt skydd.

Benox – Brett sortiment innehållande ficklampor/handlampor och väskor.

Presact – Brett och prisvärt sortiment av borr, borrsatser, hålsågar, stegborrar och multisågblad med hög kvalitet.

Metreo – Är varumärket som fokuserar på mät- och märkverktyg.

Carat – Världsledande tillverkare av diamantverktyg för sten-, kakel- och borrningsarbeten.

Tajima –  Specialiserade på knivar, knivblad, fogsprutor och mätverktyg.

 

Välj Laitis – välj kvalitet och innovation

När du väljer Laitis, väljer du en partner som förstår vikten av kvalitet och tillförlitlighet. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag med vårt breda sortiment och expertis.

 

 

Hållbara och kvalitetssäkrade produkter

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.