Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Regenererad AC-gas

Bilar på marknaden med köldmedium i AC-systemen körs under en tid för att sedan skrotas. Vi hjälper till att återvinna och regenerera köldmediet som sedan användas på nytt till att fylla nya bilar.

 

 

Insamling

Vi underlättar insamlingen av använt köldmedium, som transporteras till Eco Scandics hubb i Järfälla, utanför Stockholm. Härifrån skickas det vidare på fullastade pallar till en anläggning i Helsingfors för regenerering.

Regenereringsprocessen

Med avancerad utrustning och specialtekniker renar Eco Scandic köldmediet från föroreningar såsom fukt, oljor, damm och andra partiklar, återställande dess renhet och effektivitet.

Kvalitetsgaranti

Det renade köldmediet uppfyller efter behandlingen samma strikta kvalitetskrav som nytt köldmedium, i enlighet med AHRI-700 standarden.

Återanvändning

Det regenererade köldmediet blir en del av en hållbar cykel, då det återanvänds för att fylla nya kylsystem i fordon, effektivt sluter vi cirkeln för en miljövänligare framtid.

 

 

Vi sluter cirkeln

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.