Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Arbetskläder

Upptäck vårt kompletta sortiment av arbetskläder!

Letar du efter arbetskläder som är både funktionella och stilfulla? Då har du kommit helt rätt! Vi är stolta över att erbjuda ett komplett sortiment av arbetskläder som uppfyller alla dina professionella behov.

Arbetskläder – mer än ett plagg

Arbetskläder mer än bara kläder vi bär på jobbet. De är en viktig del av vår arbetsdag som bidrar till vår säkerhet, komfort och professionella image. Genom att välja rätt arbetskläder visar vi att vi bryr oss om vårt arbete och de människor vi samarbetar med, samtidigt som vi säkerställer att vi kan utföra vårt arbete på bästa möjliga sätt.

 

Bredd och Mångfald: Vi har ett omfattande sortiment av arbetskläder som passar alla branscher och yrken. Oavsett om du arbetar inom bygg, industri, bil eller någon annan sektor, har vi de rätta kläderna för dig.

Kvalitet i Fokus: Våra arbetskläder är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och slitstyrka. Du kan vara säker på att de kommer att hålla länge, även under de tuffaste arbetsförhållandena.

Stil och Komfort: Vi förstår att arbetskläder inte bara handlar om funktionalitet, utan också om utseende och komfort. Våra kläder är utformade med både mode och ergonomi i åtanke, så du kan känna dig bekväm och självsäker på jobbet.

Anpassningsmöjligheter: Vi erbjuder anpassningsalternativ så att du kan lägga till ditt företags logotyp eller andra detaljer på arbetskläderna för att förstärka företagsidentiteten och samhörigheten.

Budgetvänliga Alternativ: Oavsett din budget har vi ett brett utbud av prisvärda arbetskläder som möter dina krav utan att tömma din plånbok.

Snabb och Bekväm Beställning: Vår enkla onlineplattform (besök) gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment och göra din beställning med några få klick. Vi erbjuder också snabba leveransalternativ för din bekvämlighet.

Så oavsett om du är en arbetsgivare som behöver förse ditt team med de bästa arbetskläderna eller en enskild yrkesperson som letar efter det perfekta klädvalet, är vi här för att hjälpa dig.

Gör ditt arbetsliv enklare och mer bekvämt med vårt kompletta sortiment av arbetskläder. Utforska vårt utbud idag och ta steget mot en mer professionell och säker arbetsmiljö!

Upptäck vårt sortiment

Här kan du bläddra i våra kataloger och utforska delar av vårt sortiment – kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Arbetskläder

Exelar
Helly Hansen
Projob
Tranemo
Fristads
Jobman Oxgen
Jobman svets
Jobman
Snickers protec
Fristads news 2024

 

Handskar och skor

Exelar
Jalas
Tegera
Sievi
Ansell

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.