Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Kalibrering

Vi är experter på att hålla din utrustning i toppskick

Behöver du uppdatera eller kalibrera din utrustning? En svets som inte fungerar som den ska, en Dräger alkoholmätare som visar felaktiga resultat, eller kanske fallskydd som behöver inspekteras?

Vi har kunskap och resurser för att snabbt hjälpa dig – Oavsett varumärke.

 

 

Uppdaterad utrustning och verktyg

Uppdaterade verktyg och utrustning är avgörande när du utför arbete som kräver precision och säkerhet. Otillräckligt kalibrerad utrustning kan resultera i onödiga kostnader och utgöra en direkt fara för användaren. Därför erbjuder vi kalibreringstjänster för din dagliga utrustning och verktyg.

Vi kalibrerar och besiktar:

  • Dräger alkomätare
  • Montering och kalibrering av Dräger alkolås
  • Dräger gasvarnare
  • Momentverktyg
  • Besiktning av fallskydd
  • Validering av svetsar

 

Vi underhåller din utrustning, oavsett märke!

Ge din utrustning ett längre liv med service och underhåll

Vår serviceverkstad maximerar livslängden på allt från elhandverktyg till svetsar och hydraulik, oavsett varumärke. Genom vårt engagemang för hållbarhet erbjuder vi reparationer och underhåll med vår serviceverkstad – vi ger din utrustning en förlängd livslängd.

 

 

Låt oss hjälpa dig att minimera driftsstopp och maximera effektiviteten. Vänd dig till oss för pålitlig, professionell service som håller din utrustning i toppskick år efter år!

Oavsett om det är en enkel reparation eller en mer komplex service kan du förlita dig på att vår serviceverkstad har den kompetens och de resurser som krävs för att ta hand om det.

Vi utför service på bland annat:

  • Elhandverktyg
  • Svetsar
  • Hydraulik
  • Kompressorer

 

 

Vi ger din utrustning en förlängd livslängd!

‹Tillbaka

 

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.