Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Historik

1962

Allt började i en källarlokal i Luleå 1962. Erik Laiti grundade företaget Laitis bil och bult med syftet att erbjuda uppladdning av bilbatterier och försäljning av begagnade bildelar.

 

 

Från källarlokal till en stark aktör

Vår resa är ett bevis på att drömmar kan bli verklighet. Allt började som en passionerad entreprenör med en vision och har nu vuxit till en hel kedja som betjänar hundratals nöjda kunder. Vi är stolta över vår framgångsresa och ser fram emot att fortsätta växa och utveckla vårt kunderbjudande.

Utvecklingen

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.