Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

För alla fordon

Våra experter: Dina vardagshjältar

Letar du efter det bästa inom reservdelar och tillbehör för ditt fordon? I alla Laitis butiker kan du känna dig  trygg med att våra dedikerade experter ordnar det du behöver – varje gång.

Kunskap, Service och kvalitet

Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet inom fordonsbranschen kan våra experter snabbt hitta reservdelar och tillbehör av högsta kvalitet för alla typer av fordon. Från den minsta bult till motordelar, bromssystem, drivlina, och smörjmedel, står vi redo att hjälpa dig – allt detta med fantastiskt snabba leveranser!

Din externa reservdelsavdelning – med ett lokalt stöd

Genom vår lokala närvaro erbjuder vi skräddarsydda logistiklösningar. Vi säkerställer att du aldrig får slut på viktiga produkter genom kontinuerlig påfyllning och lagerhållning, antingen hos dig eller hos oss. Vi bistår även med att hitta rätt utrustning för dina behov, inklusive verkstadsutrustning, billyftar och diagnostikutrustning. – Med möjlighet till flexibla finansieringslösningar.

Oavsett om du driver ett åkeri, en verkstad eller använder entreprenadmaskiner, är Laitis din ideala leverantör.

Flexibla problemlösare

Står du inför utmaningen att hitta en specifik produkt till ditt fordon? På Laitis är vi kända för vår flexibilitet och vårt engagemang. Våra experter hittar lösningar som passar just dina behov, oavsett hur unika de är.

Över 500 varumärken – En värld av valmöjligheter

Med ett urval av över 500 varumärken, från små reservdelar till stora billyftar, kan våra experter guida dig till rätt produkt för varje specifikt behov. Vårt noggrant utvalda sortiment av varumärken garanterar originalkvalitet.

 

Verkstadskonceptet som erbjuder helhetslösningen

Laitis är så mycket mer än de produkter vi säljer. Tack vare vår långa erfarenhet och djupgående kunskap inom fordonsbranschen, och i nära samarbete med vår ägare KGK, erbjuder vi professionella verkstäder ett heltäckande koncept: Autoexperten Bilverkstad.

Välj hela eller delar av det konceptet som gör skillnad i ditt dagliga arbete.

Konceptet Autoexperten bilverkstad

Innebär att en Autoexperten bilverkstad kan hantera alla bilmärken och utföra reparationer samt service på ett professionellt sätt enligt tillverkarens instruktioner. Detta säkerställer att bilägaren behåller sin eventuella nybilsgaranti.

Konceptet omfattar bland annat hjälp med att utrusta din bilverkstad korrekt, organisation, ekonomi, utbildningar, kemikaliehantering och certifieringar som möjliggör och säkerställer en ”Godkänd bilverkstad”.

Vi stöttar dig genom hela processen

Med vårt dedikerade stöd och kontinuerliga återkoppling finns vi vid din sida för att guida dig genom varje steg av certifieringsprocessen. Ge dig själv fördelen av en smidig och framgångsrik certifiering med vår expertis och support!Upptäck fördelarna med konceptet:

 • Laitis lokala närvaro med stöd och support
 • Påfyllning och lagerhållning av kritiska produkter
 • Övernattenleveranser från centrallager
 • Systemstöd och betallösningar
 • Kemikaliehantering
 • Utbildningar
 • Tillgång till Laitis och KGK:s produktexperter
 • Certifieringar ”Godkänd verkstad”
 • Dräger alkolås
 • Ett omfattande sortiment
 • Finansiering av kostsam utrustning

 

 

Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.