Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Allt som rullar

Laitis – din partner

Letar du efter det bästa inom fordonsdelar och tillbehör? Laitis är din ultimata leverantör! Med vår exceptionella bredd och kompetens erbjuder vi ett oöverträffat sortiment av reservdelar och tillbehör, perfekt för alla dina fordonsbehov.

Över 500 varumärken – En värld av valmöjligheter

Med över 500 varumärken att välja mellan, från små reservdelar till stora billyftar, har vi något för varje behov. Upptäck vårt noggrant utvalda sortiment av varumärken som garanterar originalkvalitet.

Entreprenad, maskiner och truck – Allt under ett tak

Behöver du belysning, fordonsvärme, backkameror eller installationsmaterial? Hos Laitis har vi allt du behöver. Vi går ett steg längre genom att inte bara erbjuda produkter utan också professionell montering och skräddarsydda lösningar som garanterar rätt produktval och överlägsen support.

Personbilar och lätta lastbilar – förnya din körupplevelse

Uppgradera din personbil eller lätta lastbil med våra förstklassiga tillbehör. Från alkolås till takboxar och cykelhållare, vi har allt du behöver från världens bästa producenter. Gör din bilresa säkrare och bekvämare med vårt omfattande utbud.

Lastbil & Buss – kvalitetsdelar och tillbehör

Arbetar du med lastbilar eller bussar? Upptäck vårt stora utbud av högkvalitativa reservdelar och tillbehör, skräddarsydda för att möta dina specifika behov.

Husbilar, husvagnar och släpvagnar – komplettera ditt äventyr

Hitta allt du behöver för ditt rullande hem. Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar, med en enkel koppling till registreringsnumret.

Verkstäder – specialiserade lösningar för professionella

För verkstäder erbjuder vi ett omfattande utbud av reservdelar och tung verkstadsutrustning. Lita på oss för att utrusta din verkstad med det allra bästa.

autoexperten

Upptäck över en miljon reservdelar, tillbehör och verktyg för din bil, lastbil, motorcykel eller släpvagn. I samarbete med KGK, är vi stolta över att erbjuda enastående logistiklösningar med endagarsleveranser inom Sverige.

Unika varumärken och partnerskap – Kvalitet och innovation

Som en stolt partner till KGK erbjuder Laitis exklusiva varumärken som Kamasa Tools och Carsmart, tillsammans representerar vi ledande tillverkare i branschen. Välj oss för världsledande kvalitet och innovation.

Hos Laitis finns alla möjligheter

Vårt utbud omfattar ett brett spektrum av noga utvalda leverantörer och varumärken, alla med garanti för originalkvalitet. Här är ett axplock av våra varumärken speglar vårt breda och kvalitetssäkrade sortiment.

 

 

Laitis – Där kvalitet och expertis möts

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.