Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Experter på kap, slip och polering

Ta ditt arbete till nya höjder med vår expertis

Är du redo att ta nästa steg i ditt arbete med kap, slip och polering? Låt oss på Laitis hjälpa ditt företag. Med Torbjörn Wickström, vår branschledande expert med över ett decenniums erfarenhet, kan vi hjälpa ditt företag att nå nästa nivå med ert kap, slip och poleringsarbete!

 

 

Kostnadsfri valuecheck av Tobbe – Förbättra hälsa och effektivitet

”Tobbe” erbjuder din verksamhet en unik möjlighet – en kostnadsfri Valuecheck. Upptäck hur du kan förbättra både hälsoeffekterna och effektiviteten av dina maskiner och verktyg. Det är vårt sätt att visa hur värdefulla rätt utrustning och expertis kan vara för ditt företag.

Metallbearbetning med expertkvalitet

Inom metallbearbetning är precision och expertis avgörande. Vår specialist, Torbjörn Wickström, har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att ditt arbete med metallprodukter inte bara är effektivt, utan också av högsta kvalitet.

Anpassade lösningar för varje unikt behov

Med Tobbes omfattande erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för din arbetsplats. Vi identifierar de mest effektiva verktygen och maskinerna för dina specifika behov, från kapskivor till slipband, roterande filar eller poleringsdukar.

Främja hälsa och produktivitet på arbetsplatsen

Utnyttja Tobbes kostnadsfria Valuecheck för att inte bara förbättra dina maskiner och verktygs effektivitet, utan även arbetsmiljön för dina anställda. Vi fokuserar på att minska vibrationer och buller, öka användarkomforten och välja de mest effektiva produkterna för dina behov.

Varför välja Laitis?

Vår expertis kan hjälpa företag som vill utvecklas eller siktar högt – både när det gäller att leverera resultat av toppkvalitet och att upprätthålla en utmärkt arbetsmiljö.

Vi fokuserar på:

  • Fokus på säkerhet och minimering av efterarbete.
  • Expertval av utrustning för maximal effektivitet.
  • Kostnadsbesparingar genom optimerad användning av verktyg och maskiner.

 

Kontakta oss för kostnadsfri Valuecheck

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.