Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

En hållbar framtid

Hållbara affärer

Laitis engagerar sig djupt i hållbarhet, vilket är en grundläggande del av vår affärsverksamhet. Vi strävar efter att alltid erbjuda miljövänliga produkter och tjänster, vilket innebär att vi kontinuerligt utvärderar vår logistik och våra leverantörers beteende för att minimera vår klimatpåverkan. Vår vision är att vara ditt förstahandsval för hållbara lösningar.

 

 

Mer än ett certifikat på väggen

Vi är stolta över våra ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 -certifieringar, som inte bara är symboler för kvalitet utan också en del av vårt åtagande att vara ledande inom miljöarbete och främja hållbar utveckling. Vårt engagemang för cirkulär ekonomi inkluderar att minska avfall, förlänga produktlivscykler och återanvända resurser.

Kompetens, vilja till utveckling och yrkesstolthet driver varje enskild medarbetare på Laitis.

 

 

Vårt bidrag

För oss är det en naturlig del av verksamheten att kontinuerligt förbättra vårt arbete med att skapa en tryggare och mer hållbar värld, både internt och tillsammans med våra kunder.

HÅLLBARHET – KVALITET – SÄKERHET

Starka varumärken, expertis, smarta tjänster och logistik som underlättar för ditt företag