Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Laitis idag

Vi är din lokala expert för industri och fordonsbranschen

Från Kiruna till Örnsköldsvik, erbjuder Laitis butiker en komplett lösning för ditt företag. Vi kombinerar starka varumärken, expertis och smarta tjänster med en lokal närvaro som effektiviserar din verksamhet.

Historien om vår norrländska koncern Läs mer

Vårt koncept är helheten

Hos Laitis får du mer än bara produkter. Vi erbjuder expertis och smarta tjänster som en integrerad del av vårt helhetskoncept, och skräddarsyr lösningar för dina specifika behov. Det kan handla om en effektiv logistiklösning, expertstöd för produkter eller en branschanpassad utbildning. Vårt mål är mer än att bara vara en leverantör – vi strävar efter att vara din helhetslösning.

För alla företag, stora som små

Vi värderar alla våra kunder högt, oavsett företagets storlek. Vår personal är dedikerad till att ge personlig service och hjälpa dig att möta dina unika behov.

Kunskap, Service, Kvalitet

Dessa värdeord är centrala i vårt företag och genomsyrar alla våra aktiviteter och beslut och vi strävar efter att vara ledande inom vår bransch och att alltid överträffa våra kunders förväntningar

Allt du behöver på ett ställeOne Stop Shop

Laitis erbjuder ett mångsidigt sortiment för bil- och industribranschen, med miljontals artiklar som omfattar allt från maskiner och verktyg till stora billyftar. Varje produkt är noggrant utvald för att garantera högsta kvalitet, vilket gör oss till en komplett One Stop Shop.

Det bästa av tre världar

KGK äger Laitis-koncernen och Laitis är delägare i inköpsorganisationen BIG-Gruppen. Vårt gemensamma partnerskap erbjuder ett omfattande utbud av produkter, tjänster och expertis som underlättar och optimerar din vardag inom bil- och industribranschen.

Vi är en trygg leverantör – nu och i framtiden

Med vår unika trio kan vi erbjuda stor flexibilitet för att möta dina specifika behov. Vår utvecklingspotential säkerställer att du alltid har tillgång till de senaste innovationerna och dessutom kan du känna trygghet med att vi kommer att stå starka inom bil och industribranschen under en lång framöver.

Vår affärsidé

Laitis vill vara det självklara valet. Vi utgår alltid från kundens unika behov med våra tre värdeord Kunskap, Service och Kvalitet. Vår ambition är att erbjuda lösningsorienterade, hållbara och nytänkande affärer.

Vår vision

Vi ska vara den ledande aktören på fordons- och industrimarknaden. Med Kunskap, Service och Kvalitet ska vi tillsammans skapa hållbara affärer.

 

 

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.