Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Lokal närvaro

Vi finns nära dig med nio butiker och lagerplatser.

Med lokal närvaro erbjuder vi snabb och effektiv logistik som täcker hela vårt geografiska område, optimerar lagerhållning, minimerar ledtider och löser dina logistiska utmaningar med skräddarsydda lösningar.

 

 

Dagliga leveranser

Dagliga leveranser sker runt om våra orter efter fasta rutter, vilket minimerar miljöavtrycket. Vi erbjuder även skräddarsydda leveranser som kan planeras in i dessa scheman. Genom vår närhet minskar transportbehovet och leveranser sker snabbt och effektivt till dig.

Lagerhållning

Vi förstår vikten av ständig tillgång till kritiska produkter. Därför erbjuder vi specialanpassade sortiment som vi lagerhåller för dig, antingen hos oss för avrop eller genom påfyllning direkt i ditt lokala förråd.

En hållbar logistik

En hållbar logistik uppnås genom vår närhet, vilket minskar transportbehovet. Vi använder Bussgods fasta rutter för snabba och säkra leveranser med minskad miljöpåverkan.

Finns ditt företag nära någon av våra orter?

Om ditt företag finns i närheten av någon av våra orter, hjälper vi dig med anpassad logistik, support och service. Våra lokala fördelar inkluderar förbättrad leveranshastighet, effektivare lagerhållning, minskat transportbehov, bättre service, lagerpåfyllning hos dig, lagerhållning hos oss och jourtjänst vid repstopp.

Fördelar med vår lokala närvaro:

Med nio strategiskt placerade lagerplatser, är vi alltid nära dig och redo att leverera snabbt och effektivt. Vår expertis inom logistik säkerställer att dina varor alltid är tillgängliga, tack vare våra specialanpassade lösningar och effektiva lagerhantering. Välj oss för en snabbare, effektivare och mer tillgänglig varuförsörjning – vi är här för att förenkla din logistik och höja din verksamhets standard. Låt oss hjälpa dig att optimera din leveranskedja!

 

  • Förbättrad leveranshastighet
  • Effektivare lagerhållning
  • Minskat transportbehov
  • Bättre service
  • Lagerpåfyllning hos dig
  • Lagerhållning hos oss
  • Jourtjänst vid repstopp etc

 

Laitis – din lokala partner

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.