Tillsammans med vår ägare KGK erbjuder vi marknadens bästa reservdelar, tillbehör, verktyg, utbildningar och tjänster för hela fordonsbranschen.

KGK

Med vårt delägarskap i Big-Gruppen erbjuder vi ett brett sortiment av verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning tillsammans med flexibla kundlösningar och branschanpassade utbildningar för hela industribranschen.

BIG

Utbildningar

Där säkerhet och kompetens går hand i hand

Vi är här för att stärka dig i ditt säkerhetsarbete genom att erbjuda skräddarsydda utbildningar som bygger på tre fundamentala pelare: rätt produktval, omfattande utbildning och korrekt inställning.

Vår målsättning? Att göra din arbetsplats säkrare, effektivare och mer produktiv.

 

 

Big Academy:

Omfattande utbildningar för bygg- och industrisektorn

Vi erbjuder kurser som är noggrant utformade enligt Arbetsmiljöverkets och branschorganisationernas riktlinjer och säkerställer att du och ditt team inte bara möter, utan överträffar branschkraven.

Enligt arbetsmiljölagen har arbetsgivaren huvudansvar för arbetsmiljön, och arbetstagaren har ett medansvar för att inneha den rätta utbildningen för sitt arbete.

Investera i din framtida kompetens och säkerhet!

Våra utbildningar fokuserar på:

  • Rätt produkt för arbetsuppgiften
  • Rätt utbildning
  • Rätt inställning
  • Säkerhet

 

Investera i din framtida kompetens och säkerhet!

Uppgradera din verkstad med en topputbildad personal

I en snabbt föränderlig fordonsbransch är det avgörande att ligga steget före. Tillsammans med KGK Academy förvandlar vi din verkstad till en av de främsta genom spetsutbildningar. Utöka ditt erbjudande och bli en ledande aktör i branschen – både nu och i framtiden.

 

 

KGK Academy:

Din portal till kunskap och framgång

Med över 22 500 utbildade elever är KGK Academy mer än bara en utbildningsplattform; det är en tillväxtmotor för verkstäder. Tillsammans med Laitis erbjuds ett diversifierat kursutbud som inte bara breddar kunskapen hos din personal utan också stärker din position på marknaden.

Genom att investera i KGK Academys kurser, investerar du i din verkstads framtid och konkurrenskraft. Var med och forma framtiden för fordonsbranschen, börja med din personal.

Exempel på kurser:

  • Fordonsel och nätverkskommunikation
  • Högvoltsteknik i fordon
  • Bensin- och dieselmotorer
  • Kylteknik och AC-certifiering
  • Försäljning och kundmottagande

 

Investera i din framtida kompetens och säkerhet!

‹Tillbaka

Kontakta oss

Här kan du smidigt kontakta oss med förfrågningar, få konsultation eller information om våra produkter eller tjänster. Vänligen fyll i formuläret nedan, vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Dokumenttitel
Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.